Üdvözlünk
a Design and Build-nél!

Örölünk, hogy itt vagy!

Vélhetőleg azért vagy itt, mert a megfelelő csapatot keresed terveid megvalósításához: legyen szó otthonodról, üzletedről, irodádról vagy akár éttermedről. Teljesen természetesen, hogy segítséget keresel, hiszen mind a tervezés, mind a kivitelezés egy nagyon összetett feladat, és nem születünk úgy, hogy mindent tudunk ezekről: mérnök csapatunk a legkorszerűbb műszaki megoldások mellett az aktuális építészeti trendeket is követi. Pontosan ezért engedd meg, hogy segítsünk!

  • Ha még nem ismersz minket nézd meg a rólunk oldalt.
  • Ha már ismersz minket, akkor görgess egy kicsit lejjebb, ahol bemutatjuk a szolgáltatásainkat.
Design-and-Build-itt-kezdd

Szolgáltatásaink

Vagyis, miben tudunk a segítségedre lenni.

Mérnök-tanácsadás-Design-and-Build

Mérnök
tanácsadás

Ha nem kivitelezési megoldandó helyzettel küzdesz, hanem szeretnél a legapróbb részletekben egy szakértő csapat meglátásaira hagyatkozni.

Desing-and-Build-Belsőépítészet

Belsőépítészeti
tervezés

Legyen szó régi ház átépítéséről, vagy újépítésű ház testreszabásáról, a belsőépítészeti feladatokban több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Design-and-Build-Magasépítési-projektek-generálkivitelezése

Magasépítési projektek generálkivitelezése

A tervek elkészítésétől kezdődően egészen a teljeskörű kivitelezésig, vállaljuk épületek megvalósítását, figyelembe véve az egyedi igényeket is.

Gyakran Ismételt Kérdések

És az azokra adott válaszok..

Erre a kérdésre a választ három oldalról is meg lehet közelíteni:

  1. Garanciát vállalunk arra, hogy nem tűnünk el, illetve, hogy minden megkeresésed egy napon belül megválaszoljuk.
  2. Annyira megbízunk saját magunkban, hogy kérésedre akár kötbért is vállalunk a munkánkra.
  3. Budapesti irodánkban munkaidőben fel lehet bennünket keresni.

Áraink pontosan úgy vannak meghatározva, hogy azok a Design and Build által elvárt minőséget hozzák. Saját magunkkal szemben is magasak az elvárásaink, amiből nem tudunk lejjebb adni.

Cégünk teljesen átláthatóan működik a NAV és az állam felé is, így szerződés nélkül a kivitelezést nem tudjuk vállalni. Ha számodra ez nem megoldható, akkor sajnos nem fogunk tudni együttműködni.

A mi szakmánkban a jó munkához idő kell közmondás hatványozottan igaz, így ennek megfelelően egy irreálisan rövid határidő meghatározásával romlana a kivitelezés minősége, amit semmilyen körülmények között nem vállalhatunk megbízónk érdekében. Cserébe azt a határidőt, amit meghatározunk, azt be is tartjuk, erre még garanciát is vállalunk.