1. Elszámolás alapú díjazás

A generálkivitelezés területén gyakran előfordulnak elszámolási viták és félreértések. Máshol. Mi viszont mindenre gondoltunk. Elszámolás alapú díjazásunk keretében minden munka, minden belefektetett munkaóra tiszta és világos lesz számodra. Semmi több, semmi kevesebb. A vállalásunk szerint, csak azért fizetsz, amit ténylegesen elvégeztünk.

2. 100% szakértői csapat

Munkánk lényegét és minőségét a csapatunkban lévő szakértőink képviselik. Szakmailag kiválóan képzett mérnökeink mind a tervezés, mind a kivitelezés során jelen vannak, biztosítva a magas szintű munkavégzést. Arról, hogy miért ki lehet nálunk csapattag, korábbi cikkünkben részletesen olvashatsz: kattints ide.

„Legyen szó egy beruházás előkészítéséről, vagy már a kivitelezésről, egy független szakmérnöki vélemény mindig jelentős segítség.”

3. Egy napon belüli válasz: Gyorsaság és hatékonyság

Mi nem várakoztatunk. Tudjuk, hogy a válaszadás időben történő teljesítése kulcsfontosságú a megrendelőink számára. Ezért garantáljuk, hogy 24 órán belül választ adszunk a kérdéseidre

4. Konkrét határidők és kötbér: Biztosíték a pontosságra

Munkánkat és hozzáállásunkat komolyan vesszük – ezt a csapat minden tagjától is elvárjuk. Már a tervek elkészítésekor konkrét határidőket állítunk fel, így mindig pontosan tudhatod, mikor fogunk befejezni. Sőt, annyira biztosak vagyunk a munkánk pontosságában, hogy kötbért vállalunk, ha a kivitelezési határidőket nem tartanánk be.

5. 0% Megvalósítási előleg: Fair Play

A bizalmat kölcsönösnek tartjuk. Más vállalkozásokkal ellentétben mi nem kérünk előleget a megvalósításért, esetleg csak az alapanyagokra vonatkozóan.

A munkánk minősége és a felelősségvállalásunk a garancia arra, hogy minden munkafolyamatot elvégzünk a megbeszélt időn belül, és minden vállalásunkat teljesítjük.

6. De miért vagyunk ilyen magabiztosak? Minek köszönhető ez?

Gazdatudat: Mintha saját magunknak készítenénk

Egyik fő előnyünk, ami magabiztosságunk forrása, a gazdatudat. Minden egyes projektünket úgy kezeljük, mintha saját magunknak, vagy egy szeretett családtagunknak készítenénk az ingatlant. Ezzel a szellemiséggel dolgozunk nap, mint nap, mert hisszük, hogy csak így válhatunk elsőszámú választássá a piacon.

Saját magunk és a fizika korlátainak ismerete

Tudjuk, hogy minden lehetséges, de nem biztos, hogy egyetlen szakértő tudása elegendő hozzá. A mi szakértői kapcsolatrendszerünk azonban kiterjedt és megbízható. Azokat a projekteket is képesek vagyunk megmenteni, ahol mások már feladták.

Mérnök menedzsment szolgáltatás: Pontos kivitelezési idők szoftveres támogatással

Nem fejben, vagy papírnaptárakban vezetjük a munkafolyamatokat. Mérnök-menedzsment szolgáltatásunk keretében olyan szoftverekkel, számítógépes programokkal dolgozunk, amelyek lehetővé teszik a magabiztos kivitelezési idők felállítását. Így a kivitelezés minden szakaszát precízen nyomon követhetjük.

Leginnovatívabb eszközök: Modern technológia a minőségért

A felsőkategóriás munkaeszközökön túl, a legmodernebb, innovatív munkát segítő technológiai eszközöket is használjuk. Ezek az eszközök, mint például a hőkamera vagy a nedvességmérő, mindig kéznél vannak, hogy a lehető legpontosabb eredményeket szerezzük. Ezen eszközök használata azért is fontos, mert segítik a precíz munkavégzést és hozzájárulnak a kivitelezési hibák minimalizálásához.

„A tervek elkészítésétől kezdődően egészen a teljeskörű kivitelezésig
vállaljuk az épületek megvalósítását.”


Összefoglalva,

  • vállalkozásunk a gazdatudatra,
  • a szakértői kapcsolatokra,
  • a mérnök-menedzsment szolgáltatásra
  • és a leginnovatívabb eszközök használatára épít.

 

Minden projekthez úgy állunk, mintha egy szeretett családtagunknak készülne, és átlátható, pontos elszámolással dolgozunk, így a megrendelő csak azért fizet, amit ténylegesen is elvégeztünk.

Mérnök-menedzsment szolgáltatásunk segítségével biztosan állítjuk fel a kivitelezési időket, és a legkorszerűbb eszközök segítségével maximalizáljuk a munka minőségét.

A mi csapatunkban a szakértői tudás és a magabiztos kivitelezés ötvöződik, amit a gyors és hatékony válaszadás is kiegészít. Ezek a fő okok, amiért ügyfeleink minket választanak.

A cikk írója:

Szarka Gábor

generálkivitelezési vezető, építőmérnök

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén, vagy írj űrlapon keresztül!

Kezdjünk el beszélgetni!

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy írj űrlapunkon keresztül!

E-mail címünk

info@designandbuild.hu

Keress a közösségi médiában

Telefonszámunk

+36 20 623 49 23

Irodánk

1112 Budapest, Balatoni út 2./A